Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Το κουκλοθέατρό μας!

Στα πλαίσια του προγράμματος "Διατροφή , άσκηση και υγεία" τα παιδιά του ΣΤ1 του 18ου Δημ. Σχ. Κερατσινίου ανέβασαν την κουκλοθεατρική παράσταση "Ο Τούλης , ο Νούλης και ο Ρούλης σε λαχανοπεριπέτειες".
Η διασκευή έγινε από τον δάσκαλό μας Γιώργο Πατσουλάκη βασισμένη στο ομώνυμο έργο της Γωγώς Αγγελοπούλου, το οποίο το βρήκαμε στο περιοδικό "Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού".
Το έργο το παρακολούθησαν ,με τη σειρά, οι τρεις πρώτες τάξεις  του σχολείου μας και το χειροκρότημά τους ήταν η καλύτερη ανταμοιβή.
Δείτε τις εικόνες και ολόκληρο το βίντεο από την παράσταση.
Συγχαρητήρια παιδιά!

7 σχόλια:

αντωνης καραβας είπε...

να με

Γεωργία είπε...

Μπράβο μας!!!Κάναμε ΤΕΛΕΙΑ δουλειά!!!

Αντώνης Δ. είπε...

Αυτά είναι.

Γεωργία είπε...

Κύριε μόλις τώρα είδα το βίντεο,ήταν καταπληκτικό!!!Και Πιστεύω πως δώσαμε να καταλάβουν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι ότι τα φρούτα και να λαχανικά να τα τρώμε με χαρά'-' ^ - ^!!!

ΣΤ1 είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, Γεωργία!

Ιωάννα Καραγιάννη είπε...

Ήταν μια εξαιρετική δουλειά από όλους αλλά κυριότερα από τα παιδιά που κουνούσαν τους ηθοποιούς μας αλλά και τα παιδιά που μας χάρισαν τις φωνές τους.Πιστεύω πως δώσαμε ένα καλό μάθημα στα παιδιά για το τι μας προσφέρουν τα φρούτα και τα λαχανικά!!!Μπράβο και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και με τις άλλες τάξεις.

Γεωργία είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Ιωάννα!