Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Εκδήλωση κατά του ρατσισμού

Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 η τρίτη ομάδα της τάξης μας , μας παρουσίασε την εκδήλωση που είχε οργανώσει με θέμα "Όχι στον ρατσισμό!"
Η Μαίρη Δαμαλά, η Ιωάννα Γιαννίκου, ο Αντώνης Δαρζέντας, ο Μάριος Δημόπουλος και ο Κωστής Σαμλής προετοίμασαν ,οργάνωσαν και κατεύθυναν το περιεχόμενο της εκδήλωσης που αποτελούνταν από μία ποικιλία πληροφοριών, από τη συγγραφή ποιημάτων, από την καλλιτεχνική αποτύπωση συνθημάτων, από την  προετοιμασία και απόδοση ενός επιλεγμένου τραγουδιού (κλικ εδώ) και την συγγραφή ενός θεατρικού σκετς.
Φυσικά για να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω χρειάστηκε η συνεργασία όλων των παιδιών της τάξης ,που συντονίστηκαν από την  ομάδα που προαναφέραμε.
Έτσι είχαμε, για άλλη μια φορά, ένα μοναδικό αποτέλεσμα που μας ενθουσίασε καθώς συμμετείχαμε όλοι και πιστεύουμε ότι περάσαμε και το μήνυμα της ανάγκης για ενότητα και ισότητα όλων των ανθρώπων.
Την εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να τη δείξουμε και στα άλλα δύο τμήματα της Έκτης, τα οποία και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση , το τραγούδι που τραγουδήσαμε αλλά και το βίντεο με το σκετσάκι.
Μπράβο σε όλους!








2 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο για τα παιδιά που οργάνοσαν όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα,αλλά και για εμάς που συμμετήχαμε σε όλο αυτό!!!

Έφη είπε...

Μπράβο σε όλους μας!!!